A kétféle igazság

Számomra a vègső igazság: FÈNY.

Ezen a földön csak kèt igazság van: fèny ès sötètsèg. Tetteid, szavaid, gondolataid milyensège pusztán egy adott forma, a vègtelen alaki lehetősègek egyike. Tetteid, szavaid, gondolataid gyökere és azok igazsága csak kétféle lehet: fèny, vagy sötètsèg. Mi a kettő között a különbsèg? Ez vègtelenül egyszerű:  Jòl èrzed magad tőle vagy rosszul? Ha jól, akkor tetted, szavad, gondolatod a fényből született, ha rosszul akkor a sötétségből.

Szeretet, bèke, nyugalom, biztonság, öröm, szabadság, boldogság- ezek alakok, a fèny alakjai. De minden más olyan èrzet, amitől Te jòl vagy, ès tènyleg JÒL vagy, az a Te fènyalakod. Minden fènyalak vègső igazsága a FÈNY. Harag, kètsèg, fèltèkenysèg, idegessèg, irigysèg, düh- ezek a sötètsèg alakjai. Szintèn ide tartozik minden más olyan èrzet, amitől Te ROSSZUL vagy, az a Te sötètalakod. Ezek vègső igazsága a SÖTÉTSÈG.

Fény- és sötétalakjaidat Te teremted, nem léteznek Tőled függetlenül. Bármit létrehozhatsz figyelmeddel. Mindenkinek van egy fényben ragyogó és egy vaksötétben tengődő élete.

Minden pillanatban döntesz. Nézz befelé. Hogy érzed most magad? Ennek a pillanatnak mi az igazsága benned?

Leave a Reply