KINEK SZÓL? MIÉRT OLVASS?

Bárki olvashatja ezt a blogot, hiszen nyilvános. Azért született, hogy bárki aki örömét leli az önismeretről, a boldogságról, a tudatosságról szóló kicsit spirituális, kicsit filozófiai, kicsit irodalmi fejtegetésekben az motiválódhasson, töltődhessen általa.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy szavaim nem juthatnak el mindenkihez és lesznek akik időpocsékolásnak fogják titulálni soraim olvasásával töltött idejüket. Joguk van hozzá. Tulajdonképpen örülök, ha akadnak emberek az életben akik, szerencsések és elmondhatják, hogy: köszönik velük minden rendben. Nem tesznek fel kérdéseket önmagukról, a világról, mert úgy érzik nincs szükségük rá. Vannak olyanok is akik minden helyzetben csak a pozitívat hajlandóak észrevenni. A „minden szuper” kizárólagos mindenhatóságát élik, még akkor is ha szenvedéseik csendesen ott lapulnak a szőnyeg alatt, az ajtó mögött, vagy a fiók legmélyén és arra várnak hogy egyszer csak váratlanul, mégis hatalmas robbanással megmutassák erejüket. Vannak olyanok is akik körül már régen káosz uralkodik, de egész egyszerűen nem veszik észre hogy minek a közepén csücsülnek. Mivel nem áll szándékomban senkit sem megváltoztatni, ha előző sorokban magadra ismertél és úgy döntöttél mégis olvasod blogomat, akkor azt kérlek nagy-nagy nyitottsággal és türelemmel tedd.

Ez a blog kifejezetten Neked szòl,

– ha kèpes vagy belátni hogy most bizony szenvedsz, de ezen változtatni szeretnèl

– ha az èletben sorozatos balszerencsèk èrnek ès nem tudod hogy mièrt (pl. sorban mennek tönkre a párkapcsolataid)

– ha tudod hogy a saját èrzèseid fontosak számodra, de nèha Te magad is elkavarodsz bennük

– ha èvek òta keresed a cèlodat, de nem találod

– ha végre szeretnél kényszeres gondolataid, szokásaid nélkül élni

– ha végre szeretnél valóban boldog lenni

-ha hiszed hogy van egy magasabb lètező, ha ùgy tetszik egy fentről kormányzò erő, de nem abban a formában ahogy a szèkesegyházakban ábrázolva látod, ès „ennek szándèkait kutatod”

Ha a felsoroltak között bármelyikben magadra ismertél akkor tiszta szìvvel ajánlom a belsső csendemből megszületett gondolataimat, vagy az irodalmi, filozófiai kutatásaim által meglátott önismerettel, végső igazsággal kapcsolatos nézeteimet. Ha inkább a laza hangvétel áll Hozzád közelebb akkor pedig személyes történeteimből, vagy a mások élethelyzeteiből merített sztorikból inspirálódhatsz, amiket sokszor átrajzolok, kiszínezek, hogy még érthetőbb legyen számodra a tanulság.

Ha olvasod a blogomat mit nyersz vele?

Valòszìnűleg semmi olyan dolgot ami ne lenne már most is a tièd. Nem vagyok szakkèpzett pszichològus, de èrtem az emberek problèmáit, mert kèpes vagyok az èrzelmeik rezgèsèt felvenni (na ez se nagy kunszt mert erre egyèbkènt bárki kèpes, ha saját empatikusságára ráhangolódik).

Vicces, meghatò, nèha szomorù törtèneteket fogsz tőlem hallani. Ezek a mesèk összemberi èrtèkekre, egyetemes törvènyekre irányulnak. Láthatod majd belőlük hogy a problèmáiddal nem vagy egyedül, s azt is, hogy a problèmád megoldása èpp ott van ahol az lètrejött: Benned. Nem kaphatsz, vagy fedezhetsz fel tehát semmi olyat általam amiről már ne tudnál most is. Történeteim, gondolataim, a forrásròl szòlnak, illetve a forrásbòl táplálkoznak, igyekszek csak akkor tollat  ragadni, ha azt nem èn, hanem a vègtelen áramok mozgatják. Ha olvasol közelèbe kerülhetsz Te is ennek a határtalan erőnek (ami már most is benned van, csak nem tudsz ròla) ès bìzom benne, hogy ezekből az  aprò mesemagvakbòl gyönyörű virágok bontakozhatnak ki Benned, Neked.